ADANA / SEYHAN - Mehmet Akif Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Hüsnü M. Özyeğin O.O.e Twinning

Ock

Okulumuz öğğretmeni Kıymet İşbilir in yürüttüğü Clean Class Clean Environment   ( Temiz Sınıf Temiz Çevre) projesi Ocak ayı proje ortakları toplantısı yapıldı. Toplantıda görev paylaşımı yapılarak yapılacak çalışmalarla ilgili planlama yapıldı.Toplantıya katılan Türkiye ve Romanya ortaklarımıza teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden çeşitli branşlarda bir araya gelen öğretmenler okulun e Twinning School okulu etiketini tekrar kazanmak için durum değerlendirmesi yaptılar. Başvuru süreci ile ilgili görev paylaşımı yapıldı. Ayrıca okulda yürütülecek her çeşit proje ile ilgili durum değerlendirilmesi yapıldı. Öğretmenler fikirlerini beyan ettiler. Oy birliğiyle kararlar alındı.

Ock

eTwinning Okulu olmak; okulların vatandaşlık, kültürel farkındalık ve dijital yetkinliğin desteklenmesi konusunda uyguladığı yenilikçi çalışmaların tanınmasını sağlar. Ayrıca, okulların; kendi okulları, yerel toplulukları ve ülkeleri içinde ve ötesinde bir işbirliği kültürü geliştirmek için yaptıkları çalışmaları da kabul eder. Bu etiketi alan okullar;

• Avrupa seviyesinde yüksek bir görünürlüğe sahip olacaklar.
  • eTwinning'in gelecekteki gelişimine ilham vermek için, eTwinning'in önde gelen okullarını kapsayan bir Avrupa ağı oluşturacaklar.
  • Aşağıda belirtilen alanlarda öncü olarak tanınacaklar:
    • Dijital uygulamalar
    • e-Güvenlik uygulamaları
    • Pedagojiye yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar
    • Personelin sürekli mesleki gelişiminin desteklenmesi
    • Personelle ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarının desteklenmesi
  • eTwinning Okul Etiketini, tüm tanıtıcı ve bilgilendirici materyallerinde gösterebilecekler.

Bu etikete hak kazanan okul personeli ve yönetimi, özel mesleki gelişim programlarına katılmak için davet edilecekler

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz yeni bir e Twinning projesine başladı.  Avrupa ortaklı  Clean Class Clean Environment   ( Temiz Sınıf Temiz Çevre)   adlı projede doğal dengeyi bozan insan kaynaklı etkiler ve çözüm yolları üzerinde öğrencilerimiz bilgilendirilecek. Okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Kıymet İşbilir in katıldığı proje Türkiye,Romanya. Portekiz , Ürdün gibi ülkelerden katılımcılar bulunmaktadır.  Şimdiden arkadaşlarımızı tebrik eder kolaylıklar dileriz.