ADANA / SEYHAN - Mehmet Akif Ortaokulu

Okulumuzun e safety bronz etiketi

Okulumuz internet güvenliği konusunda  e safety bronz etiket almıştır. E – Safety kelime anlamı olarak elektronik güvenlik anlamına gelmektedir. Bulunduğumuz ortamda dijital bir aracın güvenilir bir şekilde nasıl kullanılacağını kapsayan bir harekettir.E - Safety Etiketi 2012 yılında başlatılan bir Avrupa Okul Ağı girişimidir. Amacı, Avrupa okullarına ve genişletilmiş okul ekosistemine katkı sağlamaktır. Avrupa çapında öğretmenler, okul müdürleri, BİT koordinatörleri ve okul personeli için çevrimiçi bir ortam ve topluluk yaratmaktır. E - Safety Topluluğu bu nedenle bu katılımcıların etkileşime girmesi, en iyi uygulamaları paylaşması, tavsiye alması ve zor vakaları ve nasıl çözüldüklerini paylaşmaları için ideal bir alan sunar.

14-12-2022

Yayın: 14.12.2022 - Güncelleme: 14.12.2022 22:13 - Görüntülenme: 48